Kick Off Meeting I-MHERE DTM UI

January 19, 2010 at 2:01 am Leave a comment

Setelah selesai dengan PHK A3-nya, DTM berhasil meraih dana hibah dikti I-MHERE (Indonesia Managing Higher Education for Relevance and Efficiency). Dana ini adalah dana pinjaman dari World Bank. Emang bangsa ini bangsa yang suka hutang, termasuk ane…ngutang mlulu wakakaka….. Argo I-MHERE sebenernya udeh berjalan sejak Oktober 2009, tapi kite-kite baru adain kick off meetingnya 15 januari 2010 lalu di villa Sekarmira, vila yang sering kite pinjem di daerah Cibogo, makanannya kagak jauh dari kacang dan turunannya, indomie buat cadangan, kopi, teh, cola cola, fanta, sate kambing dan ayam pak Kadir dech….

Kite-kite berangkat pukul 09.00 dari DTM, telat 1 jam dari yang direncanakan, tapi selesai lebih cepet 24 jam dari yang direncanakan, bagus…nggak boleh buat kesalahan untuk kedua kale yee..  wakakakakaa….

Sampe di vila Sekarmira pukul 10.00.

Ane kagak kompeten untuk nyampein lebih jauh ttg I-MHERE di blog ini, photo-photo aje ye….olympus FE-220

Kayak nonton bola ade 2 kelas, VIP di bawah ame di balkon nyang banyak makanannye....ane di balkon

Ni kelas VIP, nyang fokus cuma prof. Bambang Suryawan, nyang laennye pade bengong...apalagi nyang maenan hape...

VIP Timur, pak Engkos ngapain sich tangannye begitu? kayak kagak ade gaya laen aje....

Loe liat photo sebelumnye, berarti nyang moto ini prof. Yulianto khan, pak Bito...tu perut dipegangin aje, emang nape ?

Nah ini tampang-tampang orang nyang serius....kadep and para mantan kadep

"Puhhh....panas banget sich nih indomie", makan mlulu loe...

Ini photo dedicated buat ustadz Sugi, dateng dg new black livina-nye...shugoi ne....hoshi nee......

Ente perhatiin photo-photo sebelumnye, ni photo ade muka baru khan, nah die itu datengnye telat wakakaka......

No comment.....wakakaka.....

Indomie special, 2 indomie pake telor....ruarrrr biasa.....umai nee......

Makan aje pade berebut ente....iyalah...jam 12.30 baru makan siang...perut udeh keroncongan

Mumpung tim lengkap, kite rapat di sini aje, ntar kalo udeh balek ke Depok bakalan lupa dech....

Si kakek (kalo liat rambutnye yee..) lagi dipijit ame kakek (nyang ini emang bener udeh punya cucu) juga....kimochi nee.... wakakaka.....

Pukul 16.30 balek ke Depok dengan hati senang tentunye….wakakaka…….jangan lupa kasih norek bukopin ke pak Gandjar ye…….

Entry filed under: Kegiatan Akademis. Tags: .

Pengukuhan GB Nandy “Siegel” – “Steven” Putra Lawatan ke UTHM-UTM Malaysia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d bloggers like this: